NOU!! Servicii de vulcanizare!!!

↑ sus

Tinichigerie si Vopsitorie

Specialistii nostri in tinichigerie si vopsitorie auto utilizeaza cele mai moderne, economice si ecologice tehnologii.

In timpul efectuarii vopsirii, autovehiculul se izoleaza intr-o zona special amenajata, dotata cu filtre si grup de aspiratie, astfel incat in incapere se mentine o curatenie impecabila fara urme de praf. Atelierul este dotat cu standuri de preparare a vopselelor, specialistii in vopsit detinand atestate de calificare.

↑ sus

Sisteme de Evacuare Gaze

Se verifica daca motorul respecta valorile precizate de constructor pentru turatia de putere maxima (indicata in certificatul de inmatriculare)
Inspectia echipamentelor de reglare a emisiilor.

↑ sus

Revizii Tehnice

Autoturismul trebuie sa fie pastrat in conditii care sa garanteze siguranta conducatorilor si pasagerilor, iar zgomotele și emisiile nocive sa fie incadrate in limitele stabilite prin lege. O revizie auto presupune o inspectie completa a autoturismului ori de cate ori este necesar.

↑ sus

Sisteme de Directie si Franare

Service-ul nostru detine instalatii pentru verificarea geometriei sistemului de directie auto. Sistemul de directie trebuie sa asigure o rostogolire fara alunecare a rotilor la viraje, sa nu influenteze pozitia rotilor, sa functionze corect, sa nu transmita la volan socurile si sa asigure schimbarea directiei de mers cu un efort minim. Un sistem de directie functional permite manevrarea autovehiculului cu un efort cat mai mic.

Prin diagnoze computerizate se detecteaza imediat problemele de orice natura si se trece la inlocuirea unor piese-cheie. (cum ar fi placutele de frana, discul de frana etc. deoarece functionarea corecta a acestora reduce mult riscul de accidente rutiere.)
De ce trebuiesc inlocuite placutele de frana?
Placutele de frana sunt folosite pentru a strange discul de frana si de a crea astfel o frecare, care incetineste rotatia discului. Datorita procesului de frecare placutele de frana se uzeaza in timp si pierd din eficacitate: pentru acest motiv, este necesar sa fie inlocuite periodic, in functie de tipul masinii, stilului de conducere si tipologiei drumului parcurs.

↑ sus

Analiza Parametrilor Tehnici

Tehnicienii nostri sunt instruiti in mod continuu pentru a asigura monitorizarea si procesarea dupa normele tehnice si procedurile actualizate ale manualelor fabricantilor.

↑ sus

Diagnoza Computerizata Completa

Service-ul dispune de echipamente speciale, care permit efectuarea de diagnoze computerizate si analize ale parametrilor tehnici chiar si pentru cele mai noi modele de autoturisme.

↑ sus

Inspectie Tehnica Periodica

Vehiculele rutiere inmatriculate pot ramane in circulatie numai daca se face dovada incadrarii acestora in cerintele tehnice specifice privind siguranta circulatiei, protectia mediului, prin inspectia tehnica periodica.
Statia noastra ITP autorizata RAR, va pune la dispozitie o intreaga gama de servicii pentru autovehicule rutiere din categoria a II-a, pana la 3,5 tone.

↑ sus