Despre Noi

S.C. H.D. ATEL SERVICE S.R.L. este infiintata in 1993 si are ca obiect de activitate reparatiile auto.

Deviza noastra este totul pentru satisfactia clientului, 
accentul fiind pus pe calitatea serviciilor oferite.

Activitatea auto desfasurata in societatea noastra este autorizata de catre REGISTRU AUTO ROMAN, in acest domeniu gama de servicii fiind foarte diversificata acoperindu-se practic tot ce inseamna reparatii si intretinere auto, motoare, mecanica, electricitate, tinichigerie, vopsitorie, instalari alarme, instalari radiocasetofoane.

Toate serviciile oferite de S.C. H.D. ATEL SERVICE S.R.L. sunt de calitate, acest lucru fiind permis datorita dotarilor cu utilaje, scule, echipamente, software de ultima generatie pentru diagnoza motoarelor, dar si datorita calificarii superioare a personalului care isi desfasoara activitatea la S.C. HD ATEL SERVICE S.R.L. Cu sau fara programare, sunteti primiti 6 zile din 7. Termenele stabilite sunt respectate.

Oricare ar fi marca, modelul, anul de fabricatie al automobilului dumneavoastra, angajatii nostri vor fi capabili sa il intretina, sa il repare si sa-l echipeze. Dispunem, din stoc sau la comanda, de toate piesele necesare. 
Pentru piesele de schimb si pentru reparatiile efecutate in cadrul service-ului, veti beneficia de garantie conform legislatiei in vigoare.